Ceausescu si operatiunea secreta “Ceata albastra”!

10.09.2014 15:12

Doua persoane au disparut misterios intr-o zona din Muntii Buzaului, fara sa se mai intoarca vreodata, iar evenimentele au legatura cu un artefact mistrios si niste scrieri stravechi care nu au fost descifrate.

Faptele s-au petrecut cu cativa ani inate de Revolutie, si au fost cercetate de o o unitate speciala de cercetare a fenomenelor paranormale, in subordinea directa a Elenei Ceausescu. Tot de la conducerea statului a venit si ordinul de distrugere a artefactului misterios, care a pus capat sirului de disparitii. La fel ca si in alte cazul tunelelor misterioase din Bucegi, toate cercetarile erau coordonate de catre “Departamentul Zero al Securitatii Statului”
 

Disparuti din varful stancii

 

In prima disparitie semnalata in anul 1981, in comuna Bozioru, satul Nucu din Muntii Buzaului, protagonistii evenimentului au fost doi frati, turisti aflati in explorarea locurilor de o frumusete deosebita. Pe o culme din apropierea satului au dat de o stanca de dimensiuni mari, cu o forma neregulata. Primul dintre frati s-a catarat pana aproape de varf, unde a observat nişte semne bizare săpate în piatră şi aproape complet erodate de trecerea timpului.

Baiatul a ajuns sus, in varful stâncii, s-a aplecat şi a ridicat un obiect ciudat de culoare galbenă, care semăna cu un lanţ, dar în clipa următoare a dispărut brusc sub privirea înmărmurită a fratelui său care il urmarea de pe sol, de la baza stâncii. Acesta din urma a coborat repede in sat si a chemat Militia, dar el a fost cel anchetat, pentru ca militienii credeau ca minte si ca in realitate si-ar fi ucis fratele si incearca sa scape basma curata. A fost organizata chiar si o reconstituire, la care a participat tatal celor doi frati, in prezenta a zece persoane. Barbatul a escaladat stanca, a pus mana pe obiectul auriu sia disparut si el brusc, sub privirile uluite ale martorilor.

In muntii Buzaului se intalneste fenomenul de
In muntii Buzaului se intalneste fenomenul de "ceata albastra", si au loc perturbatii electromagnetice puternice

 

“Departamentul Zero” a distrus dovezile
 

Militienii si-au dat seama atunci ca se afla in fata unui fenomen straniu, iar cazul a fost preluat imediat de “paranormalii” de la Securitate. Ofiterii au izolat imediat zona, iar Departamentul Zero a preluat cercetarile, cu sprijinul armatei, care nu a mai permis nimanui sa urce pe drumul care ducea la stanca. Intre timp, o alta echipa se ocupa de operatiuni de cercetare-diversiune, mai exact sa convinga oamenii locului ca de fapt acolo nu s-a intamplat nimic neobisnuit, si totul este sub control.


Nimeni nu s-a mai apropait de stanca respectiva, care era supravegheata din aer, cu un elicopter. De la distanta, securistii au vazut ca “lantul” misterios era de fapt, un fel de pârghie ancorată în piatra stâncii, dar despre care nu se putea stii daca a fost facuta de mana omului. Si semnele aproape sterse din stanca au fost fotografiate si studiate, iar dosarul cu probele a fost clasificat, fara ca specialistii sa fi ajuns la vreao concluzie. Scrierea de pe stanca a fost studiata la multe institutii de cercetari din lume, fara sa fie descoperita sursa acesteia, pentru ca nu semana cu nici una din scrierile din antichitate.


La ordinul sotilor Ceausescu, Securitatea a luat insa o decizie cel putin surprinzatoare, menita sa stearga toate urmele. Dupa ce au fost facute fotografiile, genistii au dinamitat stanca, astfel ca artefactul si scrierile au disparut pentru totdeauna. A mai ramas in urma, pentru cateva zile, un contur străveziu de culoare verde deschis, ca un abur uşor. După câteva zile, însă, a dispărut şi el. Misterioasele evenimente au fost descrise in cartea lui Radu Cinamar, “Viitor cu Cap de Mort”, dar relatate si in presa 
anilor 2004-2005.

In zona exista si ruinele unor schituri despre care se banuieste ca ar proveni din anul 300 dupa Hristos
In zona exista si ruinele unor schituri despre care se banuieste ca ar proveni din anul 300 dupa Hristos

Cercetarile armatei

In anii ’80, in Muntii Buzaului s-au efectuat o serie de experimente militare de catre cercetatori angajati pe baza de contract de catre Ilie Ceausescu, care avea o unitate de paranormali langa lacul Gotes. Experimentele de la lacul Gotes priveau aparitia unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala in anumite condicii geo-magnetice, fiind insotit de tulburari energetice care favorizau transmisia telepatica.


“In urma unor teste experimentale efectuate intre 1978 – 1981, in regiunea Bozioru, a rezultat ca in anumite situatii cand se intruneste un numar nedeterminat de factori electromagnetici (geomagnetici, biofizici si de alta natura) este posibila disparitia instantanee a unor persoane. In aceasta zona au loc unele fenomene paranormale ce inca nu pot fi explicate prin legile fizicii asa cum le cunoastem in prezent. Inexplicabila este si „ceata albastra”, stralucitoare, cu irizari ciudate, care se manifesta sub forma de cupola, masurata cu un dispozitiv pentru radiatii luminoase si avand 28.000 de grade Kelvin.

Vibratii suparatoare pentru om

Acest fenomen este insotit de o concentrare a infrasunetelor de foarte joasa frecventa (3, 4 Hz) si de un zgomot de fond foarte suparator pentru fiintele vii. Omul poate avea stare de greata, cefalee, simte ca ii vibreaza toate celulele. In acele momente pot aparea halucinatii, vizuale si auditive. In cazul in care subiectul uman depaseste o limita de siguranta, el poate fi „aspirat” violent in interiorul acelei ceti albastre, care ia forma unui vartej relativ orizontal. Doi subiecti umani voluntari, dintre care un fizician, au descris in mod similar ce li s-a intamplat in timpul „aspiratiei”, experimentele fiind facute la un interval de doi ani.


Apropierea de ceata albastra creeaza o stare de teama ce se transforma treptat in spaima incontrolabila, cand subiectul este aspirat cu violenta intr-un tunel energetic turbionar, la capatul caruia se vede o lumina alba, stralucitoare. Invitat in 2006 la emisiunea “Miezul problemei” , domnul Vasile Rudan a relatat experimentele, intamplarile si misterele din Muntii Buzaului.

Schiturile folosite de primii crestini au fost sapate direct in stanca
Schiturile folosite de primii crestini au fost sapate direct in stanca

 

Timpul se dilata


Astfel, in acel tunel energetic, timpul se dilata. Omul este supus unor solicitari fizice si psihice foarte puternice, simte ca se sufoca. La „expulzarea” subiectului uman din tunelul turbionar, cerul este senin, stralucitor, este o liniste totala, omul se simte bine, are senzatia ca se afla in stare de imponderabilitate. Dincolo de starea de bine, subiectul uman este total dereglat. Pierde simtul orientarii in teren pentru un interval de maximum doua ore, vede peisajul inversat, ca in oglinda si crede ca cei din jurul sau nu sunt cum ar trebui sa fie.

In zona respectiva s-au facut si experimente de comunicatie telepatica, efectuate pe grupe de subiecti copii, pentru un studiu solicitat de Ministerul Apararii Nationale. S-a constatat ca in timpul cetii albastre turbionare, comunicatiile telepatice au o acuratete de 96-98 la suta in perceptia mesajului. Testele au fost repetate si in prezenta unei comisii militare. Fenomenul cetii albastre este insotit si de fenomenul descarcarii temporare a pilelor electrice. Nu mai functiona dozimetrul pentru raze gamma, nici electromotorul aparatului de filmat. Dupa disiparea cetii albastre, aparatele si-au reluat functionabilitatea. Un astfel de fenomen este comparabil cu cel relatat intr-un documentar despre Triunghiul Bermudelor. In documentar, ceata albastra este denumita „ceata electronica” sau „vartej electronic”, fiind responsabila de devierea unui avion cu 160 de km fata de ruta initiala.
SURSA https://www.cancan.ro/actualitate