Tunelul Dragostei din România

12.02.2014 14:02

Tunelul , mai explicit !

 
Buna seara prieteni dragi ,

In urma atator discutii aprinse de pe paginile grupurilor care promoveaza locurile frumoase din Romania precum ca acest loc ar fi in Ucraina si nu in Romania m-am gandit ca ar fi bine sa incerc sa documentez si prin alte poze si prin povestea lui ca locul este in Romania si nicidecum in alta parte. Mai exact intre Obreja si Glimboca sunt 2 localitati la 10 km de Caransebes spre Otelul Rosu Este o sosea dreapta intre aceste localitati. In partea stanga cum vi dinspre Glimboca, se face un drum se duce la calea ferata! Totul a inceput in Februarie 2013 , atunci cand am vazut din autobuzul cu care ma intorceam de la serviciu un deal de pe care credeam ca dadea bine apusul in poza.

Pe 04 Februarie impreuna cu prietenul si colegul meu de "suferinta" Mihai (https://www.facebook.com/mihai.tamasila) , ne-am hotarat sa mergem sa pozam apusul de pe acel deal.Drumul facut de carute si tractoare trece peste calea ferata pe care pana acum ceva timp circula trenul de persoane atat de renumit in zona pentru "viteza" lui , "Rapidul de Bautar" .
Mihai ramasese putin in urma sa pozeze nu stiu ce plante , iar eu am ajuns primul la calea ferata si m-am oprit probabil si din respirat cand am vazut ce ascundea locul ala , pot sa va asigur ca atmosfera creata de lumina apusului a fost una de neuitat.Am strigat la Mihai ceva de genul "Maistoreeee , hai sa vezi nebunia de aici ! "
A venit ,am facut cateva poze si-ntro parte si-n cealalta si am urcat pe deal pentru ca se facuse deja tarziu si pierdeam apusul.
Sper sa nu mai fie dubii in legatura cu locatia acestui loc frumos.Eu stiu ca nu este asa de spectaculos ca si "Tunnel of Love" din Ucraina , dar este al nostru si-l apreciem asa cum e!

 Vedere catre Otelu - Rosu
                                                        


 
                                                                                      

 
                                                                                                                                                 

 

 
                                                                                                                 
 
 
 
                                                                                                                                                                                                                       


 
sursa https://florinavramescu.blogspot.ro/2013/09/tunelul-mai-explicit.html 

sursa https://florinavramescu.blogspot.ro/2013/09/tunelul-mai-explicit.html